VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

GOOGLE VIRTUAL TOURS

Zij zorgen dat de ganse wereld uw zaak kan zien!

BRENG UW KLANTEN DICHTER BIJ UW ZAAK
Met Virtual Reality wekt u interesse en geeft u vertrouwen!

"What you see is what you get!"  Ook Google adviseert handelszaken om virtueel te gaan zodat ze voorbereid zijn op een nieuwe online wereld.LAAT EEN GOOGLE PROFESSIONAL UW ZICHTBAARHEID OPTIMALISEREN


Google Virtual Tours 00A

HELP UW KLANTEN OM UW BEDRIJF TE VINDEN


Klanten vinden het vaak lastig om het beste restaurant, café, autodealer of hotel te kiezen want zij wensen die zaak te zoeken die hen het beste ligt.
Vergroot daarom hun vertrouwen in uw zaak met een hoogwaardige virtual tour waarin zij uw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken. 
De geweldige ervaring van een virtual tour versterkt hun vertrouwen en het maakt zoeken eenvoudig en leuk.


UW ZAAK VIRTUEEL IN ALLE GOOGLE ZOEKKANALEN


IN GOOGLE SEARCH


Uw Google-bedrijfsvermelding is bijzonder waardevol voor uw bedrijf. Hier uw zichtbaarheid uitbreiden verhoogt de kansen op het genereren van klanten des te meer. Na het plaatsen van de Virtual Tour in deze Google Zoekomgeving kunnen ze met één muisklik direct uw locatie ontdekken. Ze zien wat u allemaal te bieden heeft en komen te weten wat uw bedrijf uniek maakt.

"In 2017 leidde virtualiteit gemiddeld 57% van de Google Zoekopdrachten tot een locatiebezoek."  
(-verslag onafhankelijk onderzoeksbureau-)

Google Virtual Tours 007 Jpg

IN GOOGLE MAPS


We plaatsen uw landmarkering op de meest uitgebreide wereldkaart, deze die online door iedereen wordt gebruikt, Google Maps.
Van hieruit wordt uw bedrijf selecteerbaar en met één muisklik worden uw bedrijfsgegevens en de virtuele link naar uw bedrijf zichtbaar.

"Wanneer consumenten naar bedrijven zoeken, gebruiken ze in 53% van de gevallen een online kaart, bijna altijd Google Maps."
"Algemeen onderzoek bewijst dat bedrijfsvermeldingen met een virtuele tour, twee keer meer kans hebben om interesse te wekken."

Google Virtual Tours 008 Jpg

KLANTEN BEZOEKEN UW VIRTUEEL BEDRIJF OP ELK MOMENT VAN DE DAG


Traditionele kanalen brengen uw bedrijf in de aandacht van klanten.  Een reclameboodschap 's avonds op tv, een gevelaffiche op weg naar het werk, een advertentie in de krant, een vriend die uitgebreid vertelt over een nieuwe aankoop.  Interesse wordt gewekt en potentiele klanten gaan googelen naar meer informatie. Dit is het moment waarop klanten gekoppeld worden aan handelszaken.

Zoeken doen ze op elk moment dat hen past. Zeker mobiel.  Bvb. op zondag wanneer uw zaak gesloten is. Tijdens de avonduren na sluitingstijd. Op vakantie ver weg. Of tijdens de werktijd, en de baas mag het weten want virtueel zoeken gaat snel, heel snel.  Maar uw bedrijf staat klaar om gevonden te worden, 24/7. Zonder dat het u moeite zal kosten. De Google zoekmachine doet het voor u!

Google Virtual Tours 009A Jpg

INTERESSE IN EEN GOOGLE VIRTUAL TOUR?
WIJ KUNNEN U HELPEN!


Zet nu een stap in de juiste richting.
Ontdek zelf de voordelen van een Google Virtual Tour van uw bedrijf.
Uw bedrijf wordt er beter van, uw klanten zullen het waarderen.

Ons advies is steeds op maat, vrijblijvend en gratis.


Onze klanten vertellen graag... over hun ervaringen met VitrineSpotter. Hun positieve reacties motiveren onze Spotters elke dag opnieuw om het nog beter te doen.