VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

Welkom in 2014, het jaar 1 voor fotografie waarin een nieuwe dimensie is…

Geplaatst op January 24, 2014

Welkom in 2014, het jaar 1 voor fotografie waarin een nieuwe dimensie is…

…aangesneden, het oude ligt reeds ergens tussen de herinneringen van eergisteren. Des te meer zijn we blij een nieuw jaar te mogen starten. En nieuw is het zeker, ook voor ons. Samen met dit prille begin van 2014 zijn we als trotse “ouder” (lees: zaakvoerders) ook erg opgewekt omdat we met onze nieuwste activiteit zijn opgestart. Een VitrineSpotter is geboren. \n \nBinnen ons bedrijf is dit onze jongste telg. En het is een knapperd. Voor al wie het benijdt, bruine ogen zijn niet te bespeuren. Of voor de liefhebber, ook geen blauwe ogen. Onze kleine heeft er groene. Als je het ons vraagt, eenmaal in gekeken ga je ze nooit meer vergeten.\n En natuurlijk als fiere ouders zijn we zodanig trots dat hij overal mag gezien worden. Van noord tot zuid en van west tot oost zal men kunnen genieten van zijn nieuwsgierige ogen en onderzoekende blik.\n Talenten in petto? Absoluut! Hij is geboren als spotter, alles heeft hij gezien. Tijdens zijn ritjes in de auto is hij steeds gefascineerd door al die mooie winkels met aantrekkelijke vitrines en fel oplichtende spots. Zijn naam is dan ook niet gestolen.\n Je moet hem bezig zien met zijn allernieuwste speelgoed. Canon fototoestellen en dito zoomlenzen, statieven en filters hebben geen geheimen meer. Hij is wel een beetje hyperactief want je ziet hem om tien uur in Antwerpen centrum, maar je kan hem ook een half uur later zien spotten in Mechelen.\n We gaan hem zeker klonen. Eigenlijk weet ik al dat er enkele reeds op komst zijn, dus nog even wachten. Bij één van onze volgende blogs wordt meer verteld.\n Met dank aan onze peter, Mike Van Hemelrijck van VHDESIGN, die als eerste aan de wieg stond en gezorgd heeft voor een mooie outfit met spiksplinternieuw logo en website. Super bedankt, Mike!\n See and spot you later! \n Patrick

Over deze blog

Wat zijn VitrineSpotters? Waar zijn ze actief? Wat zijn “virtuele wandelingen”, “virtuele rondleidingen” of “virtual tours”? In welke winkels of verkooppunten kan je virtueel binnenkijken?

“Fasten your seatbells”, leun achterover, ontdek het hier met de snelheid van een muisklik en laat je verrassen op onze VitrineSpotter Virtual Tour door België, Europa en ver daar buiten!

Meer info?

Er staat steeds een regioverantwoordelijke klaar om u te helpen.  Ons advies is gratis!

Contacteer ons