VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

Waarom alle goede dingen in drieën bestaan

Geplaatst op January 30, 2014

Waarom alle goede dingen in drieën bestaan

…Winteren doet het niet zo en of we nog sneeuw zien de komende tijd is onzeker, maar een nieuwe maand start alvast en dat is één van de goede dingen des levens.\n \nMogen we dan ook zeggen dat februari bij VitrineSpotter een kakelverse fotograaf heeft gebracht. Nieuw leven in onze studio, daar worden ze bij ons goedgezind van. Gelukkig dat op ons fototoestel geen microfoon is geplaatst, want je zou ze hier nogal kunnen horen tetteren.\n En zoals van oudsher spreekwoordelijk wordt gezegd dat alle goeie dingen uit drie bestaan, hebben we voor onze nieuwe fotograaf natuurlijk een up to date professionele uitrusting besteld bij onze vertrouwde “huisleverancier” COOLBLUE uit Antwerpen. Op die mannen kunnen we altijd rekenen. Vandaag bestelt is morgen al geleverd terwijl wij op beide oortjes slapen.\n Onze “nieuwe” keek nogal zijn ogen uit toen hij op de eerste werkdag al zijn gerief mocht uitpakken. Konden we ook direct controleren of hij ermee overweg kon, kwestie te weten welk vlees we in de kuip hebben ook al zijn we geen slagerij ;)\n En zo doende zijn we daadwerkelijk te weten gekomen dat alle goede dingen uit drieën bestaan: een nieuwe maand, een nieuwe fotograaf en nieuw fotografiemateriaal.\n Let’s go shooting! \n Patrick

Over deze blog

Wat zijn VitrineSpotters? Waar zijn ze actief? Wat zijn “virtuele wandelingen”, “virtuele rondleidingen” of “virtual tours”? In welke winkels of verkooppunten kan je virtueel binnenkijken?

“Fasten your seatbells”, leun achterover, ontdek het hier met de snelheid van een muisklik en laat je verrassen op onze VitrineSpotter Virtual Tour door België, Europa en ver daar buiten!

Meer info?

Er staat steeds een regioverantwoordelijke klaar om u te helpen.  Ons advies is gratis!

Contacteer ons