VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

VitrineSpotter bezoekt Franse Château's; Château de La Brède

Geplaatst op April 30, 2014

VitrineSpotter bezoekt Franse Château's; Château de La Brède

Het zijn de kleine dingen des levens die ons gelukkig maken. Een kind dat lacht, een hond die keffend het stilleven van het landschap doorbreekt, het getjilp uit een nest van hongerige mereljongen. \n Eén voor één simpele en herkenbare elementen die ons met beide voeten op de grond brengen en onze dagelijkse stress verdringen.\n Dat het af en toe ietsje meer mag zijn om het genot van het leven te kruiden zal niemand tegenspreken.\n Dromen van het komende vakantiegevoel, de zon op onze huid, spelende kinderen op het dorpsplein, een glaasje wijn…\n Juist, een glaasje wijn en onze verbondenheid met Google Street View, zijn de aanzet die ons bracht om u eens kennis te laten maken met virtueel wandelen door één van de mooiste wijnstreken in Frankrijk…de Bordelais of beter bekend als de Bordeaux streek.\n Wij hebben de resultaten van onze speurtocht hier verzameld zodat alle wijn-, Frankrijk- en levensgenieters, vanuit hun knusse zetel, de sfeer en gezelligheid kunnen verkennen en misschien wel opsnuiven, van deze zomerse taferelen.\n Wat volgt zijn misschien niet de meest groteske wijnkastelen in de Bordeauxstreek, maar omdat ze nog niet in de mediale belangstelling zijn gebracht zijn ze des te meer interessanter.\n Klik op hun naam en wandel mee naar deze parels van de franse wijnbouw, verken hun velden, bewonder de verborgen schoonheid van hun kastelen:\n Château de La Brède, \n Château Lafon Rochet, \n Château Pregnac, \n Château de Pressac, \n Château d’Agassac, \n Château Coutet, \n Château de Malle,\n Château Corbin Michotte

Over deze blog

Wat zijn VitrineSpotters? Waar zijn ze actief? Wat zijn “virtuele wandelingen”, “virtuele rondleidingen” of “virtual tours”? In welke winkels of verkooppunten kan je virtueel binnenkijken?

“Fasten your seatbells”, leun achterover, ontdek het hier met de snelheid van een muisklik en laat je verrassen op onze VitrineSpotter Virtual Tour door België, Europa en ver daar buiten!

Meer info?

Er staat steeds een regioverantwoordelijke klaar om u te helpen.  Ons advies is gratis!

Contacteer ons