VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

Uw positie in Google wordt verbeterd door gebruik te maken van Google Plus...3 manieren

Geplaatst op March 11, 2016

Uw positie in Google wordt verbeterd door gebruik te maken van Google Plus...3 manieren

Twijfelt u nog steeds waarom uw bedrijf een Google virtuele tour nodig heeft? En wat zijn dan de benefits voor uw bedrijf? We zetten drie interessante feiten voor u even op een rijtje. Wie weet kan het helpen om een juiste beslissing te nemen.\n \n1. Online Gezien Worden.\n Uw Google virtuele tour (rondleiding, wandeling…) verschijnt niet alleen in Google Maps, maar zal ook worden getoond in de organische Google search en op je Google+pagina. Met deze vier online meest prominente locaties waar uw virtuele tour wordt getoond (organic search, Google+, Google Maps, Pegman Streetview) beschik je over de beste mogelijkheden om te worden gezien en gevonden door uw doelgroep.\n \n2. Uw Website Beter Vinden.\n Met Google virtuele tour en geintegreerde Vitrinespotter-Tourgids add-ons ingesloten op uw website blijven bezoekers drie keer langer op uw webpagina. Het uitnodigend karakter van virtuele technologie zal de bezoekers vasthouden op uw site, maar bovendien zal het zorgen dat ze blijvend terugkomen. Dit bevordert het aantal bezoekers aan uw website, waardoor ook uw ranking bij Google zal verbeteren.\n \n3. Sociale Media Pusher.\n Mensen zijn steeds op zoek naar interessante websites en pagina’s die ze dan ook met plezier zullen delen. Dus als uw virtuele tour er leuk uitziet, mensen verbaasd en de nieuwsgierigheid bespeeld, dan zal uw virtual tour veel aanhang krijgen langs social media. En dit is een heel positieve factor voor de promotie van uw website in Google en uw bedrijf in het algemeen. \n \nVitrinespotter Tourgids app biedt een heleboel effectieve functies aan die uw tour viraal kan maken in alle sociale media.\n \nHogere Google posities bij de zoekresultaten zullen u helpen meer dagelijks verkeer aan te trekken op uw website. Het wordt dan ook duidelijk dat in elke bezoeker een potentiële klant schuilt.

Over deze blog

Wat zijn VitrineSpotters? Waar zijn ze actief? Wat zijn “virtuele wandelingen”, “virtuele rondleidingen” of “virtual tours”? In welke winkels of verkooppunten kan je virtueel binnenkijken?

“Fasten your seatbells”, leun achterover, ontdek het hier met de snelheid van een muisklik en laat je verrassen op onze VitrineSpotter Virtual Tour door België, Europa en ver daar buiten!

Meer info?

Er staat steeds een regioverantwoordelijke klaar om u te helpen.  Ons advies is gratis!

Contacteer ons