VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

Onze bouwwerken zijn voorbij…onze Vitrinedeuren kunnen worden geopend!

Geplaatst op January 29, 2014

Onze bouwwerken zijn voorbij…onze Vitrinedeuren kunnen worden geopend!

…Iedereen die ooit heeft gebouwd of verbouwd weet dat de laatste loodjes steeds het zwaarste wegen. Ook bij het bouwen van een website zijn het de puntjes op de i die het lastigst zijn. En we hebben er heel veel geplaatst.\n \nDaarom hebben we nu even ons slagveld opgeruimd: schetsen en vluchtige notities in de papiermand, verwerkte monologen (ja, soms gaan we zo op in ons gedrevenheid dat we een woordje plaatsen met onszelf) en gekruiste dialogen in de wasmand (wegens enkele vuile woorden), en het laatste denkstof nog vlug weggeveegd onder de mat (nu bewijst ze haar diensten).\n Opkuis klaar, lichten uit, spots aan. Moment suprême (tromgeroffel…) We zetten onze vitrinedeuren wagenwijd open, een frisse bries waait binnen. Zijn we dan toch, met enige beroepsfierheid die ons kenmerkt, erg blij dat we onze gloednieuwe, kraaknette website voor geopend mogen verklaren.\n \nDus…iedereen welkom, kom binnen, ontdek, speur even rond, geniet en laat uw verbeelding spreken. Wij staan alvast paraat!\n \nSee and spot you later! \n Patrick

Over deze blog

Wat zijn VitrineSpotters? Waar zijn ze actief? Wat zijn “virtuele wandelingen”, “virtuele rondleidingen” of “virtual tours”? In welke winkels of verkooppunten kan je virtueel binnenkijken?

“Fasten your seatbells”, leun achterover, ontdek het hier met de snelheid van een muisklik en laat je verrassen op onze VitrineSpotter Virtual Tour door België, Europa en ver daar buiten!

Meer info?

Er staat steeds een regioverantwoordelijke klaar om u te helpen.  Ons advies is gratis!

Contacteer ons