VitrineSpotter, virtual tours, 360 graden fotografie

Eén van onze VitrineSpotter fotografen was aanwezig op het afgelopen Autosalon in Brussel

Geplaatst op February 01, 2014

Eén van onze VitrineSpotter fotografen was aanwezig op het afgelopen Autosalon in Brussel

…Onze fotografen trachten aanwezig te zijn waar mooie en interessante zaken om de nodige aandacht vragen. Zo ook in het Brussels Autosalon editie 2014. \n \nEn of er mooie dingen te zien waren. Wie geweest is kan het weten. Wie de kans niet zag om langs te gaan kan nog steeds eens genieten van een enjoy-after editie bij VitrineSpotter.\n \nWe zijn van alle markten thuis als het aankomt op het maken van goeie foto’s maar het was geen makkie om deze beauty’s op de gevoelige plaat te krijgen. Je kreeg het gevoel dat elke Belg aanwezig was. Dus was het koppen lopen, stampen en stoten en niet vergeten ons te verontschuldigen voor onze nodige lompheid om uiteindelijk na al het geworstel, toch daar te geraken waar de allernieuwste, glanzende blikvangers stonden gepresenteerd.\n \nTe veel om hier op te noemen want elk gerenommeerd merk was aanwezig. Daarom hebben we onze foto’s van de meest opvallende wagens verzameld en gepubliceerd op onze social media.\n \nWat betreft de presentaties van de merken zelf ging onze voorkeur uit naar de stand van Renault. Een echte eyecatcher wat betreft uitstraling, vindingrijkheid en toegepaste technologie. Een streling voor het oog deze phantasy corner, want bijna waren we vergeten op een autosalon te zijn.\n \nFoto’s zijn te bekijken op http://goo.gl/2UQ4Az\n \nEnjoy! \n Patrick

Over deze blog

Wat zijn VitrineSpotters? Waar zijn ze actief? Wat zijn “virtuele wandelingen”, “virtuele rondleidingen” of “virtual tours”? In welke winkels of verkooppunten kan je virtueel binnenkijken?

“Fasten your seatbells”, leun achterover, ontdek het hier met de snelheid van een muisklik en laat je verrassen op onze VitrineSpotter Virtual Tour door België, Europa en ver daar buiten!

Meer info?

Er staat steeds een regioverantwoordelijke klaar om u te helpen.  Ons advies is gratis!

Contacteer ons